Nyheter

Wellbore erbjudande borrning av oljekällan Kramer #29-1H

Nu har vi ett nytt erbjudande att investera i oljekällan Kramer i Oklahoma.

Andelarna är om 0,0625% WI och kostar $4,048.

För att ta del av erbjudandet anmäler du dig som användare till vår webtjänst och detta gör du på följande länk:
www.svenskaoljeinvesteringar.se/kontakt/

Skriv användare i meddelandefältet så får du regelbundet nya erbjudanden om borrningar.


Gastar senaste information om bl a Svenska Oljeinvesteringars fält i Oklahoma

Klicka på länken http://files.shareholder.com/downloads/GST/583831097x0x908676/95089E09-D876-4452-A8E7-920CDBC158D1/JRCO_GST_Investor_Presentation_VF.pdf och ni får fram den presentation som operatören Gastar lagt ut 21 september, 2016.

Presentationen är mycket matnyttig och innehåller bra information om borrningar och aktiviteter som även i högsta grad berör Svenska Oljeinvesteringar eftersom vi är delägare i en stor del av Gastar´s STACK fält.

Fördelen med STACK är att det finns olja och gas i flera formationer; Hunton, Meramec, Oswego, Osage och Woodford. Att det finns olja på så många olika djup är mycket ovanligt och gör fältet till ett av de hetaste i Nordamerika. Presentationen förklarar detta på ett mycket bra sätt.

Längre fram i presentationen finns även en bild som visar var i Oklahoma de många jordbävningarna inträffat. Av bilden framgår tydligt att jordbävningarna inte inträffat i det översta gulmarkerade området där vi har våra tillgångar. Öster om oss finns massor av små röda cirklar som visar var de enskilda jordbävningarna registrerats. De är koncentrerade till det område där den Nord-Sydgående förkastnings sprickan går genom Oklahoma. De allra flesta jordbävningarna är mycket små och bidrar säkert till att lösa upp spänningar mellan de plattor som finns på var sin sida av sprickan och kanske därigenom förhindra en större jordbävning.